Kilanerin%20ut%20240720

Tons Of Rock-Tv (27.06.20)

av yngve

Deep Purple Boris Oslo 091117 (4)

Bilde, Deep Purple, fotograf: Boris Danielsen

Er du klar for en liten trøst i helga Tons Of Rock skulle ha gått av stabelen?

Tarjei Strøm, som er programleder for showet, sier at "...koronaen tok fra oss festivalsommeren, men den kan ikke ta fra oss Tons of Rock -helgen."

Senkveld med skallebank

Pressesjef Lars hos Tons påpeker det vi alle vet, at "... festivalsommeren ikke ble som planlagt. Heldigvis er mange av artistene med videre til 2021. Det samme er publikummerne våre. Vi vil derfor gi dem begge en mulighet til å møtes allerede nå. Og vi vet at mange trofaste Tons of Rock-fans vil feste og vie siste helgen i juni til rock og metall, så nå skal vi bidra med vårt, når vi lager Tons Tv."

Alt streames på festivalens Facebookside , lørdag 27. juni fra 19:00. Det er gratis, men bidrag via Vipps vil være mulig gjennom sendingen. 

Vi snakker konserter med band fra årets lineup, og band som er bekreftet til neste år, liveintervjuer og møter med band, "...og gode folk, overraskelser, en aften viet rock og metal."

"Tons of Rock kan friste med en forrykende lineup til sendingen som Deep Purple, Within Temptation, Bring me the Horizon, Dimmu Borgir, Black Debbath, Backstreet Girls, Steel Panther, Enslaved, Quizmaster Fenriz fra Darkthrone, Bokassa, Spidergawd, Djerv, The Good The Bad and The Zugly, Ensiferum, D-A-D med flere."