C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

TotsåsRock 2021, lineup

av yngve

Baby Snakes 21

Bilde, fotograf: Ukjent

Lineup til årets festival:

  • Baby Snakes
  • Pånnivågn
  • Axe Toss
  • No Dawn
  • Vicinity
  • Blånæggel
  • Warzaw
  • Arania
  • Feet-Punk

Babys Snakes kom på plass nå nettopp. Takk til Eskild Kløften for tips.

"Ikke la deg lure. Spedbarn biter hardere enn du tror. Sånn er det med slanger også. Baby Snakes biter hardt. Drithardt. Og det gjør de på TotsåsRock 2021!

Våre damer, herrer og transpersoner: Vi er superstolte av å ha landet sjølvaste Baby Snakes for årets festival. Med fartstid fra blant annet Wig Wam og Dream Police, har Trond Holter og Bernt Jansen rocka Norge i flere tiår. Sammen med vår egen legende Christian Løvold Klykken og Per-Morten Bergseth er de Baby Snakes."

Du kan sjekke debutskiva til bandet på Spotify .

Billetter kjøper du HER .

Totsåsrock 2020 (2)

(Bilder er lånt fra ett av festivalens tidligere år, fotografer var Øyvind Malum, Liv Maren Mæhre Vold, Roy Vebjørn Kveliaunet, uten at jeg vet hvem som knipset disse spesifikke - Yj)

30. og 31. juli er det duket for festival i skogen. Takk til Eskild Kløften for tips!

Heavymetal.no har tidligere promotert denne festivalen, som finner sted i Lierne kommune, i skogen med bjørn og annet villskap, både dyr og mennesker :).

Sakset fra tidligere artikkel om festivalen:

Nå man leser at bjørnen har "... flere markeringstre tett på festivalområdet, er det bare sååå metal at de hiver folk foran og band på scenen - dette bør du få med deg om du er hypp på en annerledes festivalopplevelse. 

Publikum har satt veldig stor pris på atmosfæren som omgir selve festivalen, med naturen tett på. Området har en naturskjønn beliggenhet ved Laksjøen, tett oppunder skoggrensa, med Østre Brandsfjell som bakgrunn. Bjørn og jerv lusker bare noen hundre meter fra festivalen (er fotodokumentert), og Brandsfjelltrollet med familie, ønsker alle besøkende velkommen like før ankomst til området. Festivalområdet er på en seter med et relativt stort tun og setervoll. Festivalcampen ligger fantastisk flott til bare noen hundre meter fra festivalområdet, med flott utsikt over hele Laksjøen. Meget god plass for alle tilreisende, både for caravan og telt."

Totstås@Facebook

Årets festival: "Vær hilset venner :). Vi håper alle har kommet seg velberget gjennom Coronakrisen. I 2020 fikk vi gjennomføre TotsåsRock med begrenset antall publikum og et strengt smittevern, og vi er stolte av dere alle. Ikke ETT tilfelle av smitte i løpet av helga.

Vi går selvsagt for gjentagelse i 2021. Merk årets dato, festivalen kommer en uke senere enn vanlig, nemlig 30. og 31. juli."

Heavymetal.no henger med og prøver å dele nyheter og bandslipp som kommer.