210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Trommeslager søker band

av yngve

Q602l WmOJ Eidem er en metaltrommis som søker band, da er det minste jeg kan gjøre å bruke litt tid på å formidle til dere lesere. Kanskje dette er starten på et fett band?

OJ: "Jeg har spilt trommer siden en alder av 7, og er tidligere grunnlegger/hovedkomponist i Strongwater. Vi ga ut en skive, Black River, som fikk gode anmeldelser i to norske og et dansk blad, og som nå ellers er å finne på iTunes, Spotify og WiMP. Bandet ble lagt på hylla for noen år tilbake, så nå er det på tide å få et nytt band på bena.

Jeg ser etter to gitarister, en bassist, og vokalist som er komfortable med en stilmessig kombo av groove (á la Pantera, Lamb of God), doom/sludge/sørstatsmetall (á la Black Sabbath, Down), noe litt progressivt (Dream Theater, Gojira), og thrash (Slayer, Exodus, Overkill). Litt twinguitar-action er lovlig, men det skal ikke nødvendigvis utarte seg til Iron Maiden.

Jeg har utarbeidet en del riff, låter og tekster fra før, men de medlemmene jeg søker må (i tillegg til å være komfortabel med innspill fra en trommis, ha-ha) være kreative nok til å komme meg egne ideer og innspill; jeg er grunnlegger/initiativtaker, men prøver på ingen måte å være full-on diktator.

Om dette høres interessant ut, kan dere alternativt lese den mer omfattende versjonen av annonsen HER.

For å allerede få en viss musikalsk pekepinn, kan dere høre noen av låtene jeg laget i Strongwater her:

Det skal dog nevnes at Strongwater sin sound bare vil være et røft utgangspunkt; det nye prosjektet blir enda mer heavy, og inkluderer som sagt mer thrash- og prog-elementer.

Ta kontakt da, vøtt!"