Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Ulven brenner!

av yngve

Wolf On Fire 22

Bare en ukes tid til bandet slipper nytt album.

'Walk With Us' er tittelen på skiva, 5. august er releasedato, og Stavangerbandet forteller at det havner på  samtlige streamingtjenester (Spotify, Itunes, Deezer osv).

"Albumet er mørkt, mektig, fengende og tungt og tar deg med på en reise gjennom det menneskelige og sårbare, makt og posisjoner, ironi, sannhet, løgn og observasjoner. Walk With Us er mer aggressiv og sint, men og mer sårbar enn debutplaten. Den reflekterer oss som spiller i bandet, det vi tenker og føler, det som er ekte. Når musikken er ekte blir den jævlig bra, noe vi mener Walk With Us er."

***

Nyhet fra 30.05.22:

Wolf On Fire 22

Wolf On Fire slapp nylig singel.

Wolf On Fire@LinkTree

13. mai slapp bandet singelen 'Possibilities', den er hentet fra et kommende album som dukker popp på sensommeren, 'Walk With Us'. 

"Hardtslående blander de riff og råskap, melankoli og melodi alt bundet sammen i ett slør av stoner."

Om singelen: "Possibilities er en passende første singel fra det forestående albumet. Musikkmessig ligger låten i midten på hardhetsskalaen i forhold til resten av platen. I Possibilities blandes det fengende melodiøse med tunge mørke riff, samtidig som låten er catchy.

Låten handler om en person som kjemper mot angst og frykt for å miste kontroll. Han er fastlåst i ett depressivt tankemønster det føles umulig å komme ut av. Vinner han kampen finnes det mange muligheter på den andre siden, men angsten stopper han. Slik fortsetter han å gå i sirkel, uten å finne fred. Låten gir også et innblikk i tematikken på resten av platen som handler om personer i forskjellige stadier i livet, men som og er en observasjon av samfunnet vi lever i. Possibilities er en låt som ikke krever for mye ved første lytt. Den er enkel å forstå, og like fra første stund."