210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Vargvrede, skive

av yngve

Metalbandet hyler mot månen og deler ut riff og energi. 

Ny skive. som bærer tittelen 'Lycanthropic Oppressor', kom på plass 6. august, i første omgang på strømmetjenester. "Singler fra albumet kom ut på blant annet Spotify den 6. juni og 6. juli, og har allerede rukket å få svært gode tilbakemeldinger."

Musikken er riffete og med en vokal som ligger i grenselandet mellom thrash og noe mer extremt, en veldig kledelig og bra stemme fra Ole Martin, som også trakterer gitaren. Denne jobben deler han med Daniel Fjellheim (som var så kul å dele infoen du ser her), og rytmeseksjonen, som består av en annen Daniel (Kittelsen) på trommer og bassist Dag-Olav Røed Johnsen. Sistnevnte er også oppført som brøler :).

Bandet lover at "...albumets ni låter vil treffe deg i ansiktet som et lokomotiv med overtenning, bestående av rytmiske trommer, diggbare riff ikledd melodiøse tangenter og strykere med hissig vokal som drar deg med inn i valsen."

Bakgrunnen til bandet spores tilbake en del år. "Medlemmene, fra Horten, Holmestrand og Tønsberg, har i utgangspunktet spilt sammen i over 15 år, men da under bandnavnet Whoremonger. Dette  thrashbandet spilte mye live og ga ut albumet Fury Tales i 2008. Flere låter fra albumet ble spilt på NRK, blant annet etter å ha blitt ukas urørt på NRK p3.  Musikken ble hissig streamet og spilt på radio sammen med band som Kvelertak, The Cumshots og Purified In Blood. Så ble det stille..."

Vargvrede@Facebook

Flere låter HER .

Bilde, fotograf: Ukjent

Vargvrede 19 BandVargvrede 19