Karmøygeddon 24

Velkommen til bords

av yngve

Tolv Bord 18I Kristiansand har vi hatt mange livescener, mange har gått dukken i den tiden jeg har bodd i byen, som faktisk er 30 år i år! For ikke så lenge siden knelte Onkel Aksel, et utested og livescene som fungerte svært bra i forhold til å booke inn mindre og semistore band på rundreise. Det er et viktig element i alle byer, det å kunne fungere som et stoppested for sultne musikere som plotter ruterne sine.

Tolv Bord@Facebook

Jeg var innom der forleden, og sjekket litt rundt, og kan melde at gjengen er i full gang med å bygge opp et nytt konserttilbud i sørlandsbyen. Kjøkkenet var ikke helt justert opp på det nivået det skal bli, men det er kun snakk om kort tid før det serveres mer enn burgere og grill-/småmat. Jeg forstod det slik at det blir en enklere servering enn det som var på Onkel Aksel, men fortsatt er det rockekokk Harald (til høyre på bildet) og metalkokk Stian som disker opp med greier, det betyr at jeg tviler på at noen går derfra misfornøyd. 

Rikard Klungland (til venstre å bildet) med sitt sedvanlige lure smil og motormoouth vil du alltid se, bak disken eller i andre settinger.

Jeg vil tro rockerne og metalhuene i byen, og tilreisende, vil nyte både mat og andre vare inne eller ute på et koselig uteområde. Dette er jo tross alt basically den samme gjengen som drev Aksel, med de samme visjonene og med hjerte for vår røffe musikksmak ;).

Tolv Bord vil også fungere som lillescenen til Southern DisComofort, og lurer du på hvor det er, står du bar ei porten på Kick, ser tvers over gata og vrir hodet ørlite til venstre :).