Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Viction, melodisk dødsmetal

av yngve

Viction 23

Oslobandet melder inn et kommende debutalbum.

Viction@Facebook

Teodor, bandets bassist, shippa inn et hint om at det kommer skive 9. juni. Første singel dukker opp 5. mai, jeg melder inn om jeg får tips. 

Kvartetten spiller melodisk dødsmetal med røtter i thrash, og vi leser at bandet startet opp i 2019, da av "... Daniel Guthormsen og Teodor Thyvold ved Buskerud  Folkehøgskole, før det utviklet seg til en fullført 4-piece i 2020 etter at Leonid Melnikov  og Ole Stensgård sluttet til rekkene. Siden da har bandet jobbet beinhardt med å  alltid levere 110% både på og av scenen ved å skrive tunge og raske riff, og levere  et eksplosivt liveshow med positive reaksjoner blant publikum."

Metal 2 The Masses-bandkonkurransen var første stopp på livebiten til Viction, det var på Rock In i Oslo. Gleden var dessverre kort, for selv om de vant, ble det videre løpet avlyst når pandemien kom. "Vi  brukte store deler av pandemien på å perfeksjonere  musikken vår, noe som resulterte i en utsolgt konsert på Rock In i Oktober 2020."

"Siden den gang har bandet gått inn i studio og spilt inn debutalbumet sitt, og gjort en rekke konserter, blant annet på Bloodstock i England i 2022. Nå forbereder Viction seg på albumslipp og å vise verden hva fremtidens metalgenerasjon har å by på."

Tracklist:

  1. Ephyrmia
  2. The Enemy
  3. Darkest Debris
  4. Tyrant
  5. All Will Die
  6. Dance Inside The Sun
  7. No More
  8. To Be Gone, To Be Free