210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Violent Gin, bergensere med debutskive

av yngve

Violent Gin 19Rockerne kom med plate i dag. Bandet er nok i den snille enden av skalaen vår, men det rocker bra.

'Fucked Up Future' er tittelen, som peker på at de nok har noe bakenforliggende med valget av tittel. Skiva er ute på eget selskap,  Violent Gin Records.

Bilde, fotograf: Ukjent

"Innspilling, mix og master er gjort i Lydetaten Studio sammen med produsent og tekniker Daniel Hauge. Foreløpig er det sluppet tre singler fra albumet, henholdsvis Join The Show, Darkside og When Will It End.... Alle med betydelig radiotid på sjangervennlige kanaler både i inn og utland."

De forteller at to av låtene 'Darkside' og 'When Will It End...',  ble belønnet med "...førpremiere og intervju på norske Radio Rock."

'Darkside' er forresten mikset av Trond Holter, som er et godt kjent navn her på Heavymetal.no. Dracula - Swing Of Death, Dream Police...).

"Sjangermessig kan en forvente seg et spenn fra tradisjonell hardrock, via rolige ballader til kjappe post-punk-inspirerte låter. Alt drevet fremover av en vokalist som virkelig tåler sammenligningen med storheter innen sjangeren."

I år har bandet spilt på festivaler som Osfest, OmStock og Vintertreffet, "... samt den bergenske minifestivalen Pavels Jukejoint, som kjøres ukentlig på Madam Felle. Kombinert med et utall jobber på lokale scener i Hordaland begynner Violent Gin virkelig å finne sitt utrykk også live."

Det er duket for konserter også framover, vi hegner med og melder inn når det foreligger. Byer som er planlagt besøkt er blant annet Bergen, Oslo, Haugesund og Stavanger. Festivaljobber mot sensommeren er også på blokka.

Violent Gin@Facebook