Karmøygeddon 24

Waste A Saint, ny singel

av yngve

I dag kom skiva til trønderne. Les mer om bandet i eldre artikkel under.

Tracklist:

 1. Schizofriendia
 2. Sore Spot
 3. C.M.T.L
 4. Femme Fatale
 5. Dryads
 6. Broadside (their simultaneous discharge)
 7. Avoid My Wits
 8. Aeronaut

Til info er denne videoen en luremus, det skjer mye rart, låten starter ca halvannet minutt pluss ut i klippet :).

***

Nyhet fra 13.01.24:

Waste A Saint 24

Singel fra et kommende album er online. Tipset kom fra gitarist Aleksander.

Waste A Saint@Facebook

Trondheimsbandet, som jeg sist gang de var innom Heavymetal.no kalte et fuzzstonerband, kom i  går ut med første smakebit fra det nye albumet, låten heter 'Schizofriendia', skiva 'Ravenous' (release via All Good Clean Records 1. mars).

Artikkel på forrige skive

"Kvartetten Waste a Saint fra Trondheim spiller melodiøs tungrock med klare  psykedeliske preg og blir ofte assosiert med stoner-sjangeren.  De sammenlignes stadig med band som Queens of the Stone Age, Dead  Weather, Spiders, alternativ rock fra nittitallet, og fuzzy saker fra sent  sekstitall.

Etter slipp av debutalbumet Hypercarnivore i april 2022, har de  spilt rundt om i hele landet, samt vært innom Gøteborg og København, i tillegg  til oppvarmingsjobber for Bokassa og Ida Maria, pluss flere festivaljobber.

I juni 2023 var bandet en uke i Sørgården Studio på Ler i Trøndelag og spilte inn deres andre fullengder - Ravenous. Med Per Borten (Spidergawd) som innspillingssjef og produsent, Håvard Soknes som mikser og Karl Klaseie fra Øra Mastering på master, resulterte dette i en plate med åtte låter som fortsetter der førsteplata slapp og går videre i flere retninger og er en naturlig videreføring av det karakteristiske soundet bandet har opparbeidet seg siden oppstarten."

Lineup:

 • Bogey Stefansdottir vokal
 • Alexander Skomakerstuen gitar
 • Ole Nogva bass
 • Øivind Fossem trommer

Bilde, fotograf: Bendik Eidem

Waste A Saint 24 Fotograf Bendik Eidem