Welkin "The Silent Way"

av yngve

WelkiSelskap: Private/Ghost Label

Release: 2015

Italienske Welkin spiller rock, kjedelig rock.

Dessverre. 

Det er hint av noe Nwobhm her, men i 2015, som var året utgivelsen kom ut, er det ikke like sprekt å høre slik. Musikken er enkel, soloene likeså, vokalen litt tynn og i enkelte tilfeller småsur, arrangeringen er egentlig ok, men det er et moe skralt lydbilde som får det hele til å låte demo. 

Welkin@Facebook

Jeg er ikke negativ til slik rock, alternativ rock, hardrock-ish, i utgangspunktet, men dette ga meg ikke noe. Det eneste jeg fikk av uttelling var å sitte og irritere meg over det som ikke funka. 

Bandet har holdt det gående en tid, og da forventer jeg kanskje litt mer.

3,5/10

Tracklist:

  1. Turn To Me
  2. My Enemy
  3. Edge Of Life
  4. Crossing In The Dark
  5. Tiny Things
  6. Nightmare (All My Sins)