Karmøygeddon 23 B

Wreck-Defy "Powers That Be"

av yngve

Wreck Defy 20Selskap: Punishment 18

Release: 27.11.20

Hjelper det å ha kjente folk i bandet?

Wreck-Defy@Facebook

Aaron Randall på vokal kjenner vi fra Annihilator, bassist Greg fra Testament. Ellers består bandet av gitarist Matt Hanchuck og trommeslager Dave O’Neal. Sammen blåser de bra med powerthrash her på Powers That Be. For meg blir det litt overkill, litt klinisk metal, men det er også en del oldschool riffing, og fet gitarlyd, samlet ble det en del tøft.

Om man liker Annihilator eller Testament, legger jeg ikke skjul på at dette er for fans av disse banda. Sånn er det, og jeg vil tro at man ikke kommer utenom. Det Wreck-Defy har noe av, som jeg savner til de referansene, er tyngde. Det har blitt ryddet plass til en del tunge tema her på skiva, og det er aldri feil. For mye haba-haba-thrash kan fort bli kjedelig. Og de har vett til å legge inn stopp i musikken, og hvor gitarene starter flere fete riff - denne løsningen er alltid noe jeg smelter for.

Tidvis tøft, når de bare hiver seg ut i tidlig 90-tallsthrash, og med en smak av det senere 80-tall (som på deler av åpningslåten), men det blir ofte et band man hører andre band i. Om du skjønner. Energi og kraft har de, pågangsmot også, så ikke avskriv de selv om de ikke kilte mine organer spesielt kraftig.

6/10

Tracklist:

  1. Beyond H8
  2. Powers That Be
  3. Skin
  4. Drowning In Darkness
  5. Space Urchin
  6. Scumlord
  7. Freedomless Speech
  8. Goodbye To Misery
  9. I Am The Wolf
  10. On The Other Side