Merch Hmno 500x80 Punkter

X-Drive "Get Your Rock On"

av yngve

Get Your Rock On X Drive 27581539 1674103047 FrntSelskap: Frontiers/PLAYGROUND

Release: 20.08.14

Suck my head with your American thighs.

Sleaze, babes og get your cock out attitude, der har du X-Drive i et nøtteskall. Musikken er ikke veldig sleaze egentlig, men de har denne innstillingen. Coveret sier litt, noen av låttitlene drypper av og til, og tekstene er av og til veldig in your face med tredagersskjegg og svetterperler. 

X-Drive@Facebook

Musikalsk er dette, etter min mening, ultrakjedelig. Tempoet er så og si alltid mid, låtene får aldri skikkelig fart eller blir tunge nok til at kontrastene får fotfeste. Radiorock med en sterk eim av amerikansk 80-talls hardrock, det er hva X-Drive har på tapetet, og liker du det vil jeg tro dette duger. Jeg får makk av dette, selv om jeg som vanlig ikke hugger ned et band bare basert på egen smak. 

Det er kvaliteter å spore, men de mangler faktisk denne x-faktoren bandnavnet har, det er for fløtete, for mykt, det løsner aldri for meg. Det låter som en medioker blanding av en anonym Whitesnakelåt fra sent 80-tall, når de var glatte, litt Poison, litt hairbands, litt ..vel, du begynner sikkert å skjønne hvor jeg vil. Men det er absolutt ikke kopier av nevnte band, X-Drive er bare radiovennlig og tannløs hardrock uten de helt store låtene - hadde de hatt sterkere sanger hadde denne skiva faktisk hatt potensiale. 

4/10

Tracklist

 1. Love's A Bitch
 2. Get Your Rock On
 3. Steppin' On The Rock
 4. Baby Bye Bye
 5. California
 6. Lay Me Down 
 7. Turn The Noize Down
 8. Beyond The Angels
 9. Rattlesnake Eyes
 10. Just Can't Stay
 11. Change Of Heart
 12. Love Breaks The Fool