Karmøygeddon 24

Yawn, eksperimentelt og instrumentalt

av yngve

Yawn 21 Fotograf Emil Vestre

Bilde, fotograf: Emil Vestre

Med sterke innflytelser fra moderne metal og improvisert kunstmusikk.

Med en slik intro vil jeg tro mange flytter blikket tilbake til tv-en, telefonen eller fortsetter å høre på samlebåndsmusikken, hehe. Neida, det er absolutt ikke et band som appellerer til massene, men når de treffer, og om folk dykker litt ned i musikk som er litt annerledes, er ofte belønningen stor.

Yawn@Facebook

Det er som sist Torfinn@Mindsweeper Records som holder oss informert. Torfinn er også gitarist i bandet. Albumet forteller han kommer 18. februar, første singel kom i dag, neste er ventet 11. februar.

Materialism er bandets debutalbum, og følges opp av en turne i Europa, med releaskonsert på Røverstaden i Oslo som oppstart. Dato for denne er 25. februar. 

"Materialism er en 37 minutter lang sammenhengende musikalsk reise som reflekterer veien fra bandets oppstart, til dit Yawn står i dag. Albumet er et resultat av tre år med eksperimentering innen samspill, komposisjon og produksjon med målet om å skape et nytt og friskt bidrag til den moderne verdenen av instrumental-musikk. Yawn trekker sterke innflytelser fra moderne metal og improvisert kunstmusikk og dette albumet viser Yawn sin innovative agenda i sin beste utgave."

Yawn 22