Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Sinsid”

Sinsid, kjøttkake- og potetmetal

av yngve.

Sinsid 22 Fotograf Robin Wick (1)"Det er ikke spor av påvirkninger av noe slag inn i metallen, det er kjøttkaker og poteter, med en smak av tyttebær på siden. Ren og herlig metal. Ikke for alle, ikke for de som vil ha elementer av extremmetal, thrash, der scorer Sinsid dårlig."

Det var et utdrag av anmeldelsen min av bandets sisteskive, og jeg synes det oppsummerer hvem som vil finne glede i metallen til Sinsid, Norges svar på Saxon?

Porten er åpen

av yngve.

Sinsid Album 20I min anmeldelse av Sinsids nye album skrev jeg blant annet: "De har strippet det ned til en rå og enkel form for metal. Man har band som kjører på kopimaskinen og selger retroforståelse av det som en gang var. Så har vi band som Sinsid, som ikke bryr seg en pøkk om noe og er gamle nok til å ha opplevd den gyldne æraen på 80-tallet."

Sinsid, lyricvideo

av yngve.

Sinsid 18Haugesundsbandet er ute med en lyricvideo, låten er 'Sons Of The North'.

Sinsid, vestlandsk heavy metal

av yngve.

Sinsid 18Bandet leverte en bra plate i metalsjangeren for litt siden, vi snakker oldschool på ordentlig, ikke retro, men på en genuin måte. I min anmeldelse av albumet de slapp i sommer, 'Mission From Hell', skrev jeg blant annet: "...Det Sinsid fikser så utrolig bra er å unngå å kopiere, kjøre retro, å være så opplagt styrt av det de har hørt på. Her skaper bandet musikk som kunne ha blitt sluppet den gang metallen begynte å formes. Da snakker jeg ikke om Nwobhm-tidlig, men kanskje litt av det som kom etterpå, type 83/84-86."