Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Accept til Operaen (Oslo, 26.06.19)

av yngve

Accept Norway Rock 18 BorisMakan, det hadde vært fett å få med seg!

Det er Tons Of Rock som utvider konseptet og hiver tyskerne inn i de finere lokaler.

Bilde: Accept@Norway Rock, fotograf: Boris Danielsen

Billetter er  i salg fra 7. mars klokken 10:00, link til billettsalg  er DENNE .

"Tons of Rock utvider festivalprogrammet med egen åpningskonsert i Operaen dagen før tusenvis av mennesker inntar Ekeberg. Og det er de tyske hardrocklegendene i Accept som vil gjøre en unik konsert sammen med medlemmer fra KORK når rocken inntar Norges mest ikoniske konsertsal."

Bookingsjef Jarle: "Vi er umåtelig stolte av å presentere en spektakulær åpningskonsert for Tons of Rock 2019. Konserten vil finne sted på Operaen i Oslo. Her vil man få en helt unik konsertopplevelse når selveste Accept gjør en eksklusiv konsert med medlemmer fra KORK.

Accept vil sammen med medlemmer fra Kringkastingsorkesteret KORK gjøre unike versjoner av sine egne klassikere samt tolkninger av klassiske verker. Åpningskonserten for årets Tons of Rock-festival blir garantert en kveld for historiebøkene i Operaen."

Velkommen til Den Norske Opera & Ballett 

Anna Hereid, Head of Commercial Department@Den Norske Opera & Ballett: "Utvikling og formidling av kunstartene ballett og opera er DNO&B sitt primære oppdrag, men som landets største kulturinstitusjon ønsker vi også å bidra til at kunst og kultur generelt blir viktigere i folks liv. Det er ingen tvil om at Tons of Rock som den største rockefestivalen i landet når ut til et publikum som vi ønsker skal få store opplevelser hos oss og vi er utrolig stolte over at Tons of Rock har valgt å legge festivalens aller første konsert i Oslo til Bjørvika og hovedscenen ved rockefesten i hovedstaden starter i Bjørvika med åpningskonsert i Operaen 26. juni."

Jarle avslutter meldingen med å påpeke det åpenbare: "Dette skal bli en festaften av de sjeldne. Norges mest ikoniske bygg og til sommeren er vi naboer."

53226223 1382596491883584 5391711414354182144 N