Karmøygeddon 23 B

Aria, metal fra Russland

av yngve

Bandet har vokst seg store i hjemtraktene, vil de klare å gjøre det samme her?

Det er Trond, som vi kjenner fra Tomorrow's Outlook, bandet som leverte en knallutgivelse innen metalsjangeren tidligere i år. Les anmeldelse HER . Tomorrow's Outlook covra faktisk Aria på dette albumet, i form av låten 'Slave To Evil Force'.

"Aria er ett av Russlands største metalband, og ble startet i Moskva i 1985. Det var ikke det første sovjetiske bandet som spilte heavy metal, men de var de første som slo igjennom kommersielt og gjorde suksess i Russland" forteller Trond. Og man blir jo nysgjerrig? 

Aria@Facebook

Han legger til at Aria i utgangspunktet har "...fokus på det hjemlige markedet (Russland + tidligere Sovjetland), men de er altså så store i hjemlandet at noe annet strengt talt ikke er nødvendig heller." Trond vil gjerne være med på å promotere bandet her i Norge, og synes det er på tide at vesten får del av Arias metal. 

Skive kommer i dag, det er selskapet M2BA som slipper 'Curse Of The Sea', som er mikset av ingen ringere enn Roy Z, og mastret av Maor Appelbaum (kjent for å jobbe med band som Faith No More, Candlemass, Angra m.fl. Se oversikt HER ). 'Curse' er bandets trettende studioalbum, og inneholder 11 låter.

Aria 18