Karmøygeddon 24

Testpilot vant kampen om årets rockelåt

av yngve

170x170bbJammen stakk ikke Testpilot av med seieren.

Sakset fra pressemelding: 

"Norges største musikkmagasin, Rockman.no, har i samarbeid med sine 25 000 lesere kåret låten Fighting Demons til Årets rockelåt i 2016.

I knallhard konkurranse med storheter som Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Volbeat og Kvelertak, var det altså relativt ukjente Testpilot som stakk av med seieren."

Bandet "Dette var en sinnsyk overraskelse. At vi skulle stikke av med denne tittelen blant så mange andre sterke utgivelser hadde vi ærlig talt ikke trodd. Men det er svært motiverende å få musikken vår anerkjent av et så stort rocke-magasin og deres lesere. Vi ønsker å takke alle som har gitt oss sin stemme. 

Nå som vi er i gang med å booke turné i forbindelse med den nye platen, vil jo dette forhåpentlig gi oss innpass på steder vi ellers ikke ville fått mulighet til å spille."

Så langt har bandet plottet jobber på Garage i Bergen (Garage Aid, 20. - 26. februar), Osfest på Os/Bergen 11. august og på PlenAir på Askøy, her er dato ikke opplyst.

Heavymetal.no gratulerer med seieren :).

***

Nyhet fra 11.01.17:

Det er hos Rockman.no dette skjer.

Testpilot kom nylig med albumet Chuck Yeager, som ble anmeldt her på Heavymetal.no . Det er en låt herfra som er med i kampen.

Testpilot@Facebook

Avisen Åsanetidene.no, med skribent Erik Madsen i spiss, kjørte ut en artikkel på temaet i går.

Sakset: "Testpilot-låt foran David Bowies 'Lazarus' og Metallicas 'Hardwired' i Rockmann musikkmagasins kåring av 2016s beste rockelåt."

Les hele artikkelen HER Vi ønsker bandet lykke til med avstemningen!