Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Edge Of Paradise "Immortal Waltz"

av yngve

Cover170x170Selskap: Pure Rock Records/PURE STEEL RECORDS

Release: 22.05.15

Moderne hardrock/heavy metal står det i beskrivelsen, ok.

Jeg hadde litt blandende følelser i starten, det var ikke heeelt lett å komme innpå Edge Of Paradises metal, men etterhvert, når man ble litt vant til låtene, åpnet det seg en grei dør. Og bak der lå det låter som var klassisk metal, og faktisk moderne i kantene. Så det stemte det som stod forklart, men samtidig peker bruken av ordet moderne litt feil føler jeg, for bandet har kun en klassisk måte å formidle metallen sin på. Eller hardrocken om du vil.

Edge Of Paradise@Facebook

Madamen som fronter Edge Of Paradise har en kraftig bra stemme, om det ikke alltid henger helt på knaggen er det mer fordi noen av låtene faller litt gjennom. 

Skiva er ujevn, uten at det er negativt, og etter noen runder ble albumet helt ok. Om en låt trengte litt ekstra, løsnet en annen, og en vokste seg sterk. Andre igjen, de dalte litt og gjorde at helheten tok litt skade, men som sagt, et bra album. Det er ørlite Warlord i noe av gitarføringen her, sjekk bare Rise For The Fallen. karakteren er sterk, og det er noe her som bare tar litt tid å finne, mark my words.

6,5/10

Tracklist:

  1. Perfect Shade of Black
  2. It's My Show
  3. Immortal Waltz
  4. In a Dream
  5. Rise for the Fallen
  6. Ghost
  7. Break Away
  8. Goodbye