Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Om oss

Hmno Jpg

Heavymetal.no er et webmagasin dedikert til metal, hardrock og generelt musikk med røffe kanter. Siden drives av Yngve M. Jacobsen - webmaster er Harald Eilertsen.

Heavymetal.no er en side for alle, om du er dritkjent eller spiller i et totalt ukjent band, Heavymetal.no tar alle seriøst og gir alle lik behandling. 

Heavymetal.no is a webzine dedicated to metal, hardrock and music with rough edges. The sites editor is Yngve M. Jacobsen. Heavymetal.no is a site for everyone - wether you're a small time garage band or some multi platinum superstar, everyone are treated equal.

Om det er noe dere lurer på eller savner, ikke nøl med å kjøre debatt eller mail meg. Sjekk også innom Heavymetal.no's Facebook-gruppe eller Facebook-side for en virtuell kopp kaffe :).

Promos, adds, whatever; 

  • Heavymetal.no
  • C/o Yngve M. Jacobsen
  • Berhusveien 93
  • 4635 Kristiansand
  • Norway

yjmetal@gmail.com

Ønsker noen å støtte opp med donasjonskroner i tide og utide, ikke nøl, denne gangen er mye avhengig av at privatøkonomien til meg (Yngve) ikke opplever slitasjen den til nå har fått føle noe mye :). Om du velger å styre inn en krone eller flere på konto 3000 21 71879, om du velger å være med å sikre driften framover, tusen takk!