Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Om oss

Hmno Jpg

Heavymetal.no er et webmagasin dedikert til metal, hardrock og generelt musikk med røffe kanter. Siden drives av Yngve M. Jacobsen - webmaster er Harald Eilertsen.

Heavymetal.no er en side for alle, om du er dritkjent eller spiller i et totalt ukjent band, Heavymetal.no tar alle seriøst og gir alle lik behandling. 

Heavymetal.no is a webzine dedicated to metal, hardrock and music with rough edges. The sites editor is Yngve M. Jacobsen. Heavymetal.no is a site for everyone - wether you're a small time garage band or some multi platinum superstar, everyone are treated equal.

Om det er noe dere lurer på eller savner, ikke nøl med å kjøre debatt eller mail meg. Sjekk også innom Heavymetal.no's Facebook-gruppe eller Facebook-side for en virtuell kopp kaffe :).

Promos, adds, whatever; 

  • Heavymetal.no
  • C/o Yngve M. Jacobsen
  • Berhusveien 93
  • 4635 Kristiansand
  • Norway

yjmetal@gmail.com

Ønsker noen å støtte opp med donasjonskroner i tide og utide, ikke nøl, denne gangen er mye avhengig av at privatøkonomien til meg (Yngve) ikke opplever slitasjen den til nå har fått føle noe mye :). Om du velger å styre inn en krone eller flere på konto 3000 21 71879, om du velger å være med å sikre driften framover, tusen takk!