Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Trauma "Rapture And Wrath"

av yngve

Rapture And Wrath Trauma 31889737 2738792427 FrntSelskap: Pure Steel Records

Release: 27.02.15

Gjengen i Trauma er godt kjent for de av oss som enten har fulgt med i mange år, eller som følger Metallica og samler related. 

Trauma@Facebook

Bandet huset som kjent Cliff Burton i tiden før debutskiva, som kom utfor over tredve år siden. Da er det kanskje på tide å slippe oppfølgeren? He-he. Og Rapture And Wrath har blitt et album som forventet; litt hanglete, oldschool og hørbart at det er gamlekarene som prøve å vekke skrotten til live. Men flere av låtene har potensiale og vokser ganske godt. 

Sjekk Trauma med Cliff HER

Aberet for de fleste, som idag er vant til helt andre standarder, er nok at dette fort blir baktungt. Vokalen er ikke helt der oppe, men det er sjarm og faktisk ganske ok til tider. Bandet ligger bak, de provoserer aldri, men gjør jobben streit og ok. Enkelte partier fyrer opp, men samlet er Rapture And Wrath skodd på fire-flate, og alt med en tung essens. 

Lyden de har fått er ok den, relativt bra faktisk, og helt i tråd med hvordan musikken er. Den hindrer eller dytter ikke låtene, men holder bandet og sangene greit balansert. 

Til å være et band som dette, som har tre dekader mellom skivene, er et album som dette ikke verst. Isolert og objektivt har de en del å gå på, men lar du skiva gå en del og ikke på død og liv må ha det siste eller forlanger teknikk og finesse, er dette en utgivelse som kan fungere. Men det er ikke for alle.

6/10

Tracklist:

  1. Heart Of Stone
  2. When I Die
  3. The Long Way Home
  4. Pain
  5. The Walking Dead 
  6. Kingdome Come
  7. Egypt
  8. Under The Lights
  9. Don't Tread On Me
  10. Too Late