Deathflux "Execrated"

av yngve

Deathflux Execrated 18Selskap: Private

Release: 30.04.18

Britiske Deathflux spiller dystopian metal.

Og om man slår opp i ordboken leser vi at dette blant annet er forkalrt slik: "Dystopi, oppdiktet, fremtidig skrekksamfunn, skildring av et samfunn hvor dårlige krefter har fått overtaket, for eksempel i form av diktatur, kriminalitet eller miljøsammenbrudd. Dystopi står i motsetning til utopi."

Deathflux@Facebook

Notthingham-sekstetten kjøre rå med aggressiv og teknisk metal, hvor metalcore og thrash er grunnlaget. Jeg har rett og slett mistet motet når det gjelder å følge med på sjangerbeskrivelser i denne delen av metalscenen. Men jeg hører en del sinne, frustrasjon, moderne innpakket metal, en upfront attityde, Deathflux er nok ikke langt unna i å formidle et litt håpløst og frustrert budskap gjennom musikken sin.

Produksjonen er bra men litt annerledes. Det er et trommesound jeg liker, men som er litt tørt kanskje? Det kan minne om det for eksempel Sacred Reich pleide å bruke, bare at ungguttene her har en del mer punch.

De er glade i å hamre ut låtene, det er ikke ballader i sikte, så har vi gjort det klart :). 

Det er et band jeg følte var litt slitsomt å høre på for mye, Det er såpass masete, men jeg har ingenting i mot slik metal, men dette er for meg dosemusikk. Hint fra presseskrivet: for fans av Chimaira, At The Gates, Meshuggah og Iron Monkey.

Dessverre er det ikke lagt ut noen smakebiter ennå, som er offisielle.

Tracklist:

  1. Forsaken
  2. Consume
  3. Devolution
  4. Toxin
  5. Bludgeon
  6. Transcend
  7. Exile