Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Fjordrocken 2015 (Sandefjord 6. - 7. 11.15)

av yngve

22203 849516248456542 5729567973985791400 NFestivalsjef Per-Ole la igjen litt info om neste helgs festival.

Vi leser at det i år er femte gang Fjordrocken arrangeres, i seg selv imponerende. Nytt i år er et samarbeid med Lorang Productions, so vi her på Heavymetal.no kjenner godt til, karen bak Lorang heter Yngve til fornavn og forbindes vel av de fleste med Glassheim på Jevnaker.

Bandfoto: Niterain, fotograf er Alex Ruffini.

Billetter kan kjøpes HER (online), og koster  "...130,- for dagspass fredag og lørdag, 180,- for festivalpass ved forehåndskjøp. Medlemmer av laget Fjordrocken, Lorangs Rock Produksjon & Glassheim Rock- og Kulturscene får 20 % rabatt. I døren vil det være et tillegg."

6. og 7. november skjer det hele på Verdensteateret i Sandefjord, banda som spiller er:

  • NiteRain
  • Watt 69
  • Corna (deres siste konsert for i år)
  • Dead Egners
  • Suicidal Ninja Monkeys
  • Moonshine Sneakers (via Blues Factory AS) 
  • Nation

Fjordrocken@Facebook

"Det ventes minst 200 besøkende i løpet av begge dagene, og det loves mye bra musikk innenfor ulike sjangere av rock og samtidig litt metall. Festivalen kan også love et enda bedre lydbilde enn under forrige festival, det siden det er leid inn PA.

Lorangs Rock Produksjon er en arrangør i Oppland som står bak bl.a. store arrangementer med Lita Ford, Staut, Plumbo, Kvelertak m.m.

Intimfestivalen ble startet av Per-Ole Hvatum for å fremme band/artister fra Sandefjord og å samtidig styrke kulturtilbudet i Sandefjord by. Festivalen har hatt hovedfokus på band/artister fra Sandefjord, men har tidligere i år utvidet dette til Vestfold for å nå ut til et brede publikum. Den første festivalen ble arrangert i april 2013 på Underetasjen. På det første arrangement var det litt over 100 besøkende, men det satses på at intimfestivalen kommer til å vokse både i antall band som spiller, besøkende, stands og sponsorer. Under forrige festival var det bl.a. ny rekord i antall besøkende.

Fjordrocken har siden sist fått to nye dyktige og erfarne ansatte Kenn Roger Hansen (teknisk ansvarlig) og Kari-Elise A. Eikelia (med-arrangør), og samarbeidet med Larvik Gitarfestival og Lorang's Rock Produksjon fortsetter."