Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Ha en fryktelig fet nasjonaldag!

av yngve

NorwayNasjonaldagen er atter her, jeg er fortsatt ikke komfortabel med å traske rundt i finsko, det er fortsatt en fantastisk greie å kjøpe langpanne-sjokoladekake på den lokale tilstelningen - ikke sant?

Boller og brus, flagg og is.

Ekle finsko, gufne dresser, bunader som blir varme, været som kanskje ikke er helt på stell, tanken på å komme hjem på kvelden og slenge seg foran tv-en, alt dette til side, vi feirer at vi er et fritt land.

Tygg litt på den.

Jeg kan skrive det jeg vil, jeg kan mene det jeg vil.

Alt til et punkt selvsagt

Så når du slenger rundt i folketoget, labber rundt med ungene i barnetoget, eller bare trøkker på plattingen eller verandaen med noe å drikke:

Tygg litt på den.

Vi kan gå rundt og kle oss som vi vil, fronte det vi vil, spise det vi vil.

Alt til et punkt selvsagt.

Flagget  henger du opp om du har et, kom deg ut og feir på din måte, men tygg litt på det jeg skrev, i dag er det jammen ikke alle forunt å leve i et land der jeg kan skrive at kongen vår, Kong Harald, ser ut som Yoda, eller at Dronning Sonja faktisk er ganske sexy til å være så gammel. 

Ha en styggfet, grøftekul, frekk, herlig og ikke minst trygg nasjonaldag. Så fester du litt, løfter litt ekstra på flasken(e), pass på deg selv, ikke drit deg ut og ødelegg for deg selv eller andre, men plasser deg på et greit nivå som gjør at dagen ender bra. 

Heavymetal.no ønsker alle en god 17. mai!