Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Killswitch Engage, dokumentar

av yngve

UnnamedErling@Warner melder inn et ganske rått dokument fra amerikanerne.

Vi leser at det "...Grammy-nominerte hardrockbandet har sluppet Beyond the Flames: Home Video Vol II, en 2-disk pakke med Bluray og CD."

"Beyond The Flames: Home Video Vol II er som en skattekiste som inneholder mer enn 3,5 timer med opptak. Det er et dokument som garantert vil glede fansen på grunn av den overbevisende historien om bandet og ærligheten der historien blir fortalt.

I sentrum for utgivelsen står en 75 minutter dokumentar som skildrer returen av originalvokalist Jesse Leach. Etter et fravær på nesten ti år returnerer han til bandet han var med på å danne i 1999.

Utgivelsen tar også¨for seg de tidlige årene for KsE som etterhvert fører til bruddet med Leach. Den er produsert av Denise Korycki og tar opp tråden der (Set This) World Ablaze (2005) sluttet og forteller resten av historien om bandet."

Men det er mer...

"For fansen som ønsker seg mere konsertopptak, leverer virkelig Beyond the Flames: Home Video Vol II sakene! Sytten liveopptak fra hele verden – Leachs første comeback-konsert, Download Festival, Knotfest, Loudpark Japan og flere overraskelser er inkludert. Her kan fansen glede seg med Killswitch Engage i sin mest naturlige tilstand - i live, rå og gjenforent, gjør de det de kan best.

Ekstra bonusmateriale inkluderer musikkvideoer, unike og individuelle bandmedlemsprofiler, outtakes, og en bonus audio-plate på seks, tidligere uutgitte live-låter fra bandets nå legendariske 2014 "Monster Mosh-show i Worcester, Massachusetts."

Tracklist for live-cd:

  1. No End in Sight
  2. Life to Lifeless
  3. Always
  4. In Due Time
  5. My Curse
  6. The End of Heartache