Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

No Bros "Metal Marines"

av yngve

Rsz MetalmarinesSelskap: Pure Rock Records

Release: 20.11.15

Dette bandet var jeg spent på.

Sist jeg hadde No Bros i spilleren ble jeg fan, for jeg elsket denne hardrocken de kjører på med; 70-talls med hammond, groove og et godt driv. Jeg hadde litt koblinger til Chevy, nwobhm-bandet sist, tror jeg, og No Bros vil jeg mene ikke er så ulike, bare med litt bedre lyd enn Chevy. Og på Metal Marines har de fått en varm og god produksjon til låtene.

Bandet har kjørt på med skiver og utgivelser siden 1981, og man hører at de har trukket inspirasjon fra perioden før, 70-tallet. Dette er tangentstyrt hardrock som har noe til felles med Purple, som også er notert i presseskrivet, men No Bros har ikke de samme sterke låtene. Men Metal Marines er, som de to slippene jeg fikk for en tid tilbake, nyutgivelser, vel verdt å sjekke ut om du er fan av denne formen for rock. Flinke folk som vet hva de driver på med.

No Bros@Facebook (fanpage)

Kanskje ikke det mest spennende bandet for dere som er unge, eller dere som ser dere tilbake og plukker fra øverste hylle, men No Bros har absolutt noe å komme med. 

Denne traff meg greit, og jeg vil nok ikke legge denne i bunken av overflødige og kjipe skiver :). Ikke voldsomt sterk, men helt klart en skive som kan sjekkes ut om du er litt baktung og liker band som leverer feel, hardrock og et klassisk sound.

6/10

Tracklist:

  1. Legends Of The Eighties
  2. Back Again
  3. Devil With An Angel’s Face
  4. Dark Chamber
  5. Written In Fire
  6. Dance Of The Black Tattoo
  7. Over The Sea And Far Away
  8. Metal Marines
  9. Song Number Nine
  10. Runaway Girl
  11. A Night In Touch City
  12. Find Myself
  13. In The Shadow Of The Galley