Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

The Crimson ProjeKCt "Live In Tokyo"

av yngve

635224344910271068Selskap: Inside Out

Release: 03.03.14

Dette er et prosjekt som inkluderer tre medlemmer fra King Crimson, som tar for seg bandets 80-talls- og 90-talls-era. Huff.

Det var min første tanke, for jeg er ikke spesielt glad i de skivene jeg har i hylla fra denne perioden. 90-tallet tror jeg ikke er representert i det hele tatt, så man kan trygt si at min KC-elsk er sentret rundt de klassiske skivene. Så jeg var spent på denne liveskiva, på godt og vondt.

Fra før har prosjektet gitt ut en liveskiva til, det var for et par år siden, den har jeg ikke hørt til info.

Første låt er herlig, av åtte minutter er de siste trommesolo. Ikke at det i seg selv er veldig ille, eller at det som presteres er dårlig, men ugh, om du skjønner. Det er litt frilansjzz over det hele, litt for mye av det gode.

The Crimson ProjeKCt@Facebook

Hele albumet er preget av impro og jazzprog. Kanskje klarer jeg å høre hele i et jafs en gang, men det blir ikke idag. 

En time og et karter, helt sikkert svetteperler for fans av KC og de som tilter på slikt, men en konsert bestående av bare merkverdigheter, jazz og pop-prog er ikke min kopp med te. Det føles litt absurd å sitte og tråkke på KC-folk, men det får så være. jeg er en anmelder med egen smak og tålmodighet, er det noen der ute som er i motsatt hjørne og svetter blod når denne spant, send gjerne inn en anmeldelse så skal jeg trykke den under min egen.

3/10

Tracklist:

  1. B’Boom
  2. THRAK
  3. Frame By Frame
  4. Dinosaur
  5. Industry
  6. Elephant Talk
  7. VROOOM VROOOM
  8. Sleepless
  9. Larks’ Tongues In Aspic Part II
  10. Indiscipline
  11. Red
  12. Thela Hun Ginjeet