Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Tommy's Rock Trip "Beat ..."

av yngve

Tommys RocktripFull tittel: "Beat Up Ny Rock'n roll"

Selskap: Frontiers Records

Release: 07.05.21

Ikke min greie, men noen feite låter.

Tommys Rocktrip@Facebook

Tommy kjenner mange som trommeslageren i Black Sabbath, som var med på runden sist de var innom Norge. Han var en innmari kul trommis, litt for showete for min del, og fikk i overkant mye tid til trommesolo, hehe. 

Nå er han ute med, skiva kom i mai, et album der han spiller trommer og synger på et par-tre låter. Ellers har han med seg en gjeng som drar lasset sammen med ham. 

Vel, hm, jeg er ikke der at jeg er så glad i denne formen for rock'n roll, men det er et par låter som drar opp inntrykket. Hammondet brukes noe, da svinger det gull, som i sluttpartiet på Make Me Smile. En liten tangentsolo der krydrer. Ellers er låta så standard at det ikke gir meg mye.

Det tilbys lite nytenkende musikk her, om du liker formen for musikk, og ikke krever mer enn kopigreier, skal du selvsagt sjekke ut. Jeg hørte gjennom, synes noe var ok, der de tynget det litt opp, som på Welcome To The Show

Farten på Got To Play Some Rock N’ Roll var verdt skiva alene. Ellers ikke så mye å skrive hjem om. You Got The Cash minner om når Tesla rocker fra seg på debuten.

5,5/10

Tracklist:

 1. Heavy Load
 2. Welcome To The Show
 3. You Got The Cash, I Got The Flash
 4. Make Me Smile
 5. Do It Again
 6. Kid Blood
 7. Don’t Be Afraid
 8. Beat Up By Rock N’ Roll
 9. Got To Play Some Rock N’ Roll
 10. The Longevity
 11. Power Of Three