Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Uncle Acid & The Deadbeats (Stavanger, 04.06.19)

av yngve

Uncle Acid & The Deadbeats (Uk)Horror, psychedelia, tung rock, 70-talls-inspirasjoner. 

Stiller du på denne kan det være du går hjem og kjøper slengbukse etterpå.

  • Sted: Folken, Stavanger
  • Dato: Tirsdag 4. juni 
  • Tid: Dører 20.00 - Konsertstart 21.00
  • Alder.  18 år eller med verge

"Uncle Acid & The Deadbeats har for lengst markert seg på den internasjonale rockescenen med sin blytunge, vidunderlige rock, dynket i psykedeliske farger og gjennomsyret grooves. Bandet har turnert med selveste Black Sabbath, hvor de her i Norge nærmest løftet taket på Telenor Arena.

Uncle Acid & The Deadbeats er som hentet ut fra en klassisk horrorfilm, med sine sjokkerende historier om bisarre ørkenseremonier og religiøs hjernevasking. Tenk deg det originale Alice Cooper-bandet i samspill med tidlig Black Sabbath og Stooges. Dessuten lar de seg også inspirere av Beatles, først og fremst fra den psykedeliske Harrison-epoken.

Den uforutsigbare og mystiske drivende kraften i Uncle Acid & The Deadbeats, Kevin Starrs fra Cambridge, har gitt ut bemerkelsesverdig musikk med bandet sitt siden 2009. Alltid for modig og idiosynkratisk til enkelt å bli satt i bås, dukket bandet opp fra et obskurt hjørne av den britiske undergrunnen som formidlere av en ny og overveldende psykedelisk tolkning av de barske og skitne levningene av hard rock og turbo-blues. Drevet av det sene 60-tallets og tidlige 70-tallets mørke og syrete hjerte, dynket i et mildt svimlende, makabert univers. Musikken er gjort av den psykedeliske poppens sta melodier, lekne arrangementer og proto-metallens dissonante rummel og det har vært Starr sin største bragd å skape noe nytt av disse velkjente bestanddelene.

Etter flere kritikerroste album og Norgesbesøk har turen endelig kommet til Stavanger og Folken og vi gleder oss til denne, som fort kan bli et av vårens store høydepunkt."

Arrangementet på Facebook