Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Armoda, norsk tungrock

av yngve

Tungrock med folketoner.

Armoda@Facebook

Det er Frank@DreamFarm Records som tipser, og vi snakker om et band som teller et par kjente navn for dere som følger Heavymetal.no. Gitarist Erling Solem blant annet, og Andras Nergård, som har bygd seg et bra navn med sine utgivelser. 

Albumet, selvtitulert, kommer 1. juni. Stilen beskrives som tungrock med drypp av folkemusikk.

"Armoda startet opp i begynnelsen av 2016 da Erling Solem og Bjørn Oskar Lomeland Hansen startet en låtskriveprosess som resulterte i en EP ved navn Abracadabra, utgitt i november samme år. I 2017 valgte Bjørn Oskar å trekke seg tilbake mens Erling fortsatte å skrive til han hadde fått nye medlemmer på plass, og nok materiale til en fullengder. Nå består Armoda av Erling Solem, Ann-Lill Grendahl Elshaug og Andreas Nergård."

Erling Solem: "Gitarist og hjernen bak Armoda. Kreativ sjel med et vell av utgivelser bak seg: Fire album og én EP som soloartist, ett album med bandet Lovnad, ett med The Strikkjakkers, to album og åtte singler med Transistor, ett album med Grendesvingom, to singler med S.T.O.R.M, og i tillegg flere dusin låter til mange samlealbum."

Ann-Lill Grendahl Elshaug: "Vokalist. Synger i bandet Tons of Sobs og har vært med The Wall (trøndersk Pink Floyd tribute) i flere år. Mye brukt som korist både live og i studio."

Andreas Nergård: Trommer. Driver prosjektet Nergard og samarbeider med en rekke internasjonalt anerkjente musikere.

Jonny Johansen Vollan: "Gjestevokalist på låtene Nurse, This Kind Of Man og Kiss."

Armoda 18