Ravager "Eradicate…Annihilate…Exterminate"

av arni sørlie

Ravager  Eradicate...Annihilate...ExterminateSelskap: Iron Shield Records

Release

Intens og hissig thrash fra Tyskland!

Ravager har holdt thrash-hammeren siden 2014, og det er debuten vi nå har i hende. De ga ut en demo-EP, Alarm Clock Terror, i 2016, men den har jeg ikke fått sjekke ut.

Ravager@Facebook

Man skal like det intenst og hissig om man skal falle for Ravager, for her holdes det ikke igjen på noe. Ikke før man har pusha play, så braker det løs i elleville tempos, og rå energi fyres fra hoften uten forvarsel. Når man tror det skal være max kjør, og forventer en pause, da tar man gang på gang feil, og Ravager kjører det heller opp to hakk til. For min del kunne de nok til fordel blandet inn litt mer de tyngre seansene de så vidt er innom på f.eks Deathbringer og The Walking Dead. Er man bevandret i tidlig Kreator, da har man en pekepinn.

Vokalen kan nok bli en utfordring for noen, for det er her den intense biten er størst, og da snakker vi ikke lite heller. Philip Herbst må jo ha stemmebånd laget av piggtråd? Altså, nå skrikes det bra og rent, men jeg tror det kan bli bedre med litt mer fartstid og kanskje trykket kan flyttes noen centimeter ned mot magen? Jaja, det blir jo personlig synsing, og det skulle ikke undre meg om det yngre publikumet spiser den stemmen som er, uten problem?

Ikke lett å sette fingeren på noen låter som skiller seg ut, for her får man fullt kjør hele platen, og det kan nok være lettere å huske noen kule riff, enn bestemte låtene i seg selv. Liker man første låten liker man alt! Er du fan av masse, mye, mer, og liker det ca 100% pågående, samt eldre skitten thrash, da skulle nok dette smoothe seg til i ørekanalen.

6/10

Tracklist:

 1. Burn The Cross
 2. Deathbringer
 3. Human Sacrifice
 4. War Without End
 5. The Walking Dead
 6. Superior Forces
 7. Unknown Dreams
 8. Trapped Inside
 9. Dr Mad
 10. Alarm Clock Terror