Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Reaper's Revenge "Versus"

av yngve

Reaper's Revenge 21Selskap: SAOL/CMM GMBH

Release: 08.10.21

Heavy metal, med et hint av thrash.

Det er det du får, men det er også ganske kjedelig etter en tid. Det synges bra, spilles godt, pakken du får på Versus tilbyr slagkraftig metal med en anelse thrash, så det er greit friskt til tider. Vokalen er også helt grei, men stort sett etter boka, og verken fugl eller fisk. Enkelte vipper over til lyse endinger og litt røffere finnes, men det er en jevn levering fra Christian.

Tyskerne låter litt som et band som ikke helt vet om de skal gå mot klassisk metal eller bli litt thrasha, der for eksempel nyere Flotsam And Jetsam oppholder seg. Egentlig en bra sammenligning, men tyskerne er litt mer to the bone metal enn amerikanerne. 

Reaper's Revenge@Facebook

Jeg ble ikke overimponert over skiva, men i sin stil er det helt ok. Jeg ble liksom ikke helt solgt, selv om det har kvaliteter. Jeg savner kanskje sterkere vokalmelodier og litt mer særpreg på låtene. Nå er det i hovedsak riffing og rytmikken som har festet seg, og en vokalist som synger jevnt og ganske likt gjennom hele albumet. Noe variasjon er det, men for lite. Sjekker du My Fading Silence, får du en litt annen vri enn den typiske her. Her avslører vokalisten at det kanskje ikke er her nede han gjør det best. Det kan minne om fyren i Blind Guardian kanskje, men ikke så kråkete.

6/10

Tracklist:

  1. To Whom Evils Sacrifice
  2. Changing World
  3. Warheads
  4. Suicidal Genocide
  5. My Fading Silence
  6. Phlegmatrix
  7. Scary Neighbourhood
  8. Arctic Winter Green
  9. Images Untangled
  10. Gapminder