Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Ebonheart, ny låt

av yngve

Ebonheart 24

Helloween møter Skrillex?

Lasse Jensen og Jan Thore Grefstad er her med sin andre låt under Ebonheart-paraplyen.

"Forestill deg en musikalsk eksplosjon der Helloween's episke powermetal møter Skrillex's elektrifiserende dubstep. Dette er akkurat hva du får med Ebonheart's nyeste låt, The Bringer of Light.

Med en blanding av majestetiske gitarer, kraftfulle trommer og overveldende synth-arrangementer som gir deg følelsen av å sveve over en episk slagmark, kombinert med Skrillex's signatur basseffekter og elektroniske futuristiske lyder, skaper Ebonheart en unik lydopplevelse som tar deg med på en magisk reise gjennom lydens riker. Det er som om Helloween og Skrillex har forent kreftene sine for å skape en musikalsk storm som vil riste grunnvollene av både powermetal- og dubstep-verdenen, og etterlate lytterne i ren ærefrykt over den grenseløse kraften i musikkens magi."

***

Nyhet fra 25.12.23:

Ebonheart 23

Lasse Jensen og Jan Thore Grefstad er ute med ny låt.

Prosjektet heter Ebonheart og ligger greit plassert i sjangeren progpower.

"Entity er første låt ut fra dette prosjektet" forteller Lasse. "Vi fikk med oss Yngve Bolt Christiansen (ex-Blood Red Throne) som skriker og gaper, og Nickolas Main Henriksen på tangenter, samt trommeslager Nicolai Ryen Christiansen."

Ebonheart@Facebook