Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Ebonheart, ny låt

av yngve

Ebonheart 24 (1)

Ebonheart er ute med ny låt i dag. 

Vi er stolte av å introdusere vår nye singel Savage Curtain, en episk og kraftfull låt som tar lytteren med på en reise gjennom mystiske landskap og følelsesladde eventyr" forteller de til Heavymetal.no. Duoen er Lase Jensen og Jan Thore Grefstad.

"Denne låten er et bevis på vår dedikasjon til å skape musikk som berører sjelen og tenner fantasien. Savage Curtain er resultatet av et nært samarbeid mellom Jan Thore Grefstad og Lasse Lazz Jensen. Jan Thore, med sin kraftfulle vokal, tilfører låten en dybde og intensitet som virkelig skinner. Lasse Lazz , som multiinstrumentalist og produsent, har orkestrert denne låten med en slik perfeksjon og kreativitet at den virkelig skinner i all sin prakt."

Ebonheart 24 (2)

***

Nyhet fra 08.02.24:

Ebonheart 24

Helloween møter Skrillex?

Lasse Jensen og Jan Thore Grefstad er her med sin andre låt under Ebonheart-paraplyen.

"Forestill deg en musikalsk eksplosjon der Helloween's episke powermetal møter Skrillex's elektrifiserende dubstep. Dette er akkurat hva du får med Ebonheart's nyeste låt, The Bringer of Light.

Med en blanding av majestetiske gitarer, kraftfulle trommer og overveldende synth-arrangementer som gir deg følelsen av å sveve over en episk slagmark, kombinert med Skrillex's signatur basseffekter og elektroniske futuristiske lyder, skaper Ebonheart en unik lydopplevelse som tar deg med på en magisk reise gjennom lydens riker. Det er som om Helloween og Skrillex har forent kreftene sine for å skape en musikalsk storm som vil riste grunnvollene av både powermetal- og dubstep-verdenen, og etterlate lytterne i ren ærefrykt over den grenseløse kraften i musikkens magi."

***

Nyhet fra 25.12.23:

Ebonheart 23

Lasse Jensen og Jan Thore Grefstad er ute med ny låt.

Prosjektet heter Ebonheart og ligger greit plassert i sjangeren progpower.

"Entity er første låt ut fra dette prosjektet" forteller Lasse. "Vi fikk med oss Yngve Bolt Christiansen (ex-Blood Red Throne) som skriker og gaper, og Nickolas Main Henriksen på tangenter, samt trommeslager Nicolai Ryen Christiansen."

Ebonheart@Facebook