Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Hell:on "Age of Oblivion"

av ruben haug

345415Selskap: Total Metal Records

Release: 03.09.12

Thrash/death metal er hva ukrainske Hell:on serverer på sin tredje fullengder etter oppstarten i 2005. Totalt ukjent for min del, og eneste kjente navn for meg på denne skiva er Jeff Waters fra ikke ukjente Annihilator, som stiller opp på gitar på låten My Doll. Partyfaktoren er til stede og trøkk har de nok av.

Det er ikke dårlig det Hell:on gjør, tidvis groover det ganske så bra i svingene, og noen av riffene er over par. Det er sånn passe aggressivt, og thrashen spiller hovedrollen hos bandet. Ingenting er hverken banebrytende eller nytt av det den ukrainske gjengen gjør, men det er kanskje ikke målet heller. Inntrykket jeg får er spilleglede samt den følelsen man får av groovy thrash med litt partyfaktor. 

Jeff Waters' arbeid på My Doll utmerker seg på ingen måte, og jeg kan ikke forstå annet enn at de har tatt ham med kun fordi de er fans. Produksjonen er klar og fin, alle instrumenter kommer godt med, og vokalen, som er en blanding av standard thrash-roping og smågrowl, er helt grei. Platas avslutningslåt, Satan, er den mest varierte og framstår som best. Fortsetter de slik kan dette bli mye bedre. Her er de seigere og, i mine ører, har et tøffere sound.

Alt i alt en helt grei plate med litt partyfaktor som på ingen måte skaper noen jordskjelv, men som har vært grei nok å anmelde. At den blir dratt fram ved en seinere anledning tviler jeg på, til det fins det alt for mange plater som er mye bedre.

6/10

Tracklist:

 1. Disaster 
 2. Bottom Line 
 3. Rise 
 4. Let It Feed 
 5. My Doll 
 6. Punk Guys (Macrep-cover) 
 7. Emptiness 
 8. Burn 
 9. In the Name of... 
 10. Voices of the Abyss 
 11. Satan

Hell:on@www

Hell:on@Facebook

Total Metal Records