Kul jul folkens!

av yngve

Snider Mark WeissHeavymetal.no tar ikke pause, men jeg håper jo de fleste der ute logger av og slakker ned.

Bilde: Dee Snider/Twisted Sister -  fotograf: Mark Weiss

Dere som har folk, fe, og familie å kose dere med, fett! Men her tar jeg heller et lite tak og oppfordrer ALLE til å tenke litt på de som ikke har noen - tilby husrom, mat, selskap, gå på besøk, ring, meld - det er noe av det viktigste man kan gjøre i jula, uansett hvor metal og svart man er i kantene.

Spis med måte, drikk med måte, DRIT i å sause ned høytiden for barna med substanser, tenk på hva det gjør med de små, de unge, ta ansvar!!!!

Heavymetal.no går mot slutten av nok et år, 2018 ser ut til å bli mer av det samme som har vært; festivaler, konserter, skiver, masse fett med andre ord. 

Og en STOR takk til anmelderne jeg har, og konsertseksjonen, som har fått en liten oppsving etter at Boris har trukket inn et engasjement. Oldschoolgøtta som er Steinar, Ruben, Rune og Arni, jeg tar av meg hatten for at dere gidder, og avlaster meg med å lytte på og mene om skiver.

Webmaster Harald, redningsmannen til Heavymetal.no for noen år siden, makan.

Leserne!!!! De festivalene jeg jobber med, og som legger igjen litt kroner slik at jeg kan reise og sjekke ut alle de fete banda de booker!

Dere som vipser og nettbanker, det er spenn som går rett i hjertet her, og ofte inn til løpende utgifter - digger dere alle!

En knallbra jul ønskes til hver eneste en som deltar i Heavymetal.no-systemet, være det seg Facebookgruppen og -siden, nettsiden, som bidragsytere, lesere, hail!!!!!