Karmøygeddon 24

King Romeo, sørlendinger med singel

av yngve

King Romeo 20 Foto Peter Monstad

Bilde, foto: Peter Monstad

King Romeo er ute med singelen 'Flames', som er deres tredje i rekken. Tipset kom fra gitarist Lars.

Bandet forteller at de startet tilbake i 2018, på en "...bygdefestival i Kvinesdal, men det var først når vi ble booket til Norway Rock Festival året etter at man tok dette på alvor."

Singelen

"Flames er en energibombe av en låt, der driv og sterke melodier står i sentrum. Dette var  faktisk den første låten vi skrev, men den låter såpass annerledes nå at vi tenker på den som helt ny" forteller vokalist Tor Vidar Rennestraum. " Vi har spilt inn låten hos multitalentet Thomas Gallatin i Sarons Dal-studioet i Kvinesdal.  Gallatin er både musiker, tekniker og produsent, og har jobbet med artister som Marit Larsen, Frode Alnæs, Morten Abel, i tillegg er han trommis i progbandet Addiktio."

Addiktio kjenner vi til her på Heavymetal.no ;).

"Sarons Dal forbindes normalt med evangelisering og sommerfestival for kristne. Det er jo morsomt å bruke studioet til noe litt annet enn man forbinder med Sarons Dal, men vi har stor respekt for arbeidet de gjør, og flere av oss har historie fra Sarons dal" sier bandets trommeslager, Jan Aril Edvardsen Moi.

"Vi satser på verdensherredømme og alle de andre klisjeene, eller ingen av oss er single, og vi må jo komme oss på jobb, så vi stryker sex og drugs, men rock'n roll lover vi!"

Du sjekker ut singelen HER .