Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Vinner av billetter: Vreid@Rockefeller (Oslo, 15.08.20)

av yngve

Vinner av to billetter til konserten i morgen ble:

Vidar Langerud

Gratulerer!

***

Artikkel fra 11.08.20:

Vreid 20 Konsert

Lars fra The Oslo Way ga oss to billetter til lørdagens ekstrakonsert (den som starter 16:00) på Rockefeller, de kan du vinne om du sender mail HIT og merker emnefeltet Vreid :). Jeg trekker fredag 18:00, så hiv deg rundt. En vinner får to billetter.

Bandet la nylig igjen en svært populær konsertstream, de som vil sjekke bandet igjen, i levende live, bør henge seg på her.

"Første show ut i en eksklusiv og intim metallserie i samarbeid med Tons of Rock. Først ut er Vreid,som både er aktuelle med ny musikk og eget eksklusivt øl. Metalen er tilbake lørdag 15. august!

I midten av juni streamet de en episk konsert fra fjellstølen i Sogndal, som ble sett av 130 000 personer fra over 50 land. Men nå holder det ikke med streaming lenger, Vreid vil tilbake på scenen og de vil spille live for deg! De lover en fandenivoldsk konsert med låter fra hele karrièren og gjester på scenen. 

Men det stopper ikke der. 

Samme kveld lanseres to typer eksklusive Vreid Øl. Ølet er selvsagt brygget lokalt av Sogna-bryggeriet Balder sammen med bandet selv. Din første sjanse til å slukke sommertørsten med ekte Sognabrygg er på Rockefeller 15. august."