Karmøygeddon 24

Blog

Arkiv for 2014

Battle Beast, ny trailer

av yngve.

UnnamedSelv om jeg ikke alltid er like fan av disse utallige trailerne og teaserne som kommer opp mot skiveslipp, er det jo muligens noe som er skikkelig kåte på slikt.

Rundown, Haldenband debuterer

av yngve.

Rundown NettBandet har sluppet noe tidligere, men det er først n¨debutskiva foreligger. Det er litt tid siden albumet kom, og det er litt tid siden intervjuet ble gjort, men slik er det når det skjer så mye spennende i Metal-Norge :) Jeg fisket inn Atle og Alex og presenterte noen spørsmål, her er resultatet.

Nightwish, dato og cover

av yngve.

UnnamedNytt album er ventet i slutten av mars, her ser du coveret og finner ut av releasedatoen.

Big City, ny vokalist

av yngve.

425724 4777281156664 1507905388 NDe som leser min avhandling fra året som gikk, så sikkert at jeg var fan av dette bandet.

Året som gikk, Heavymetal.no summerer, del 3, Yjmetal

av yngve.

Hmno JpgNår jeg skal sette meg ned og skrive artikler som denne, hvor man ser seg tilbake, dukker disse tunge jernteppene opp, Hvilke skiver har jeg anmeldt, hva har jeg hørt mest på, hva har jeg likt best? Det må faktisk en utgreiing til, jeg må spa litt i mappene på datamaskinen for å se hvilke album som har kommet og hva som fant sted i året som gikk. Det er slik av og til, lik når man ikke husker hvordan vinteren var i fjor. Eller om jeg hadde sen eller tidlig ferie.